Nå fram och gör skillnad

Koncept & Strategi

Vi tror att de flesta utmaningar kan lösas med hjälp av kommunikation. Beroende på målgrupp, budskap och tajming ser lösningarna olika ut.

Genom en målgruppsanalys skapar vi en första förståelse att bygga vidare på. Vad drivs din målgrupp av? Vilka historier ger dem gåshud? Och kanske viktigaste av allt – hur får vi dem att agera?

När det gäller content marketing tittar vi på aktuella tjänster och produkter samt deras unika egenskaper och konkurrensfördelar. Vilken är kundnyttan? Hur ser köpprocessen och konkurrenssituationen ut?

I nya uppdrag gör vi både en kanalanalys och en analys där vi tittar på tilltal och tonalitet. Därefter gör vi en plan för att omvandla behovet till en färdig kommunikationslösning. Det kan vara en sajt, en tidning, ett nyhetsbrev eller en podd. Ibland kan det vara en kombination av olika kanaler.

Andra tjänster

Design

Oavsett om vi jobbar med webb, print eller rörligt paketerar vi innehållet för att det ska ge bäst möjliga effekt. Bildval, färg, form och typsnitt väljs med hänsyn till målgrupp, kanal och budskap.

Content

Vi tror på det redaktionella tilltalet. Oavsett om vi skriver webbcopy, reportage eller natives utgår vi från verkligheten. Bra historier tål alltid att berättas - både i bild och skrift.

Webbutveckling

Som digitalbyrå lyssnar vi på era utmaningar, sätter oss in i er affär och bygger sedan ihop ett team med de kompetenser ni behöver inom strategi, design, utveckling, hosting och support.